About

18Cosmin-721

I AM  COSMIN IONUT…18…

huge.6.33646

Hei. Eu sunt Cosmin-Ionuț . Am 18 ani. Nu știu dacă să-mi zic adolescent sau doar un tânăr cu vise mărețe care încă nu știe ce să ceară de la viață. Știu doar că vreau ca într-o zi să-mi văd numele trecut pe coperta unei cărți sau, de ce nu, să fie făcut un film despre viața mea.

Ce-aș putea spune despre mine?

Famous-Quotes-and-Sayings-about-Creativity-–-Creative-Create-Imagination-is-the-beginning-of-creation-george-bernard-show-famous-quote-on-creativity

Ei bine, sunt o fire descurcăreață, care merge până în ”pânzele albe” atunc când își dorește ceva.Sunt genul care scrie scrisori în anul 2016, chiar dacă suntem în secolul vitezei și al tehnologiei. Prefer să fiu de modă veche, chiar dacă de cele mai multe ori înseamnă că sunt neînțeles. Consider că sunt născut în generația greșită, dar încerc să mă adaptez.

 Îmi place foarte mult să citesc. Chiar dacă timpul nu e prietenul meu, când apare o portiță, prefer să iau o carte în mână decât telefonul. În timpul liber (puțin cât e) scriu poezii. De câțiva ani buni am început treaba asta. La început scriam prietenilor, colegilor etc. Apoi am luat-o mai serios. Am început să scriu despre ce simțeam. Prin expunerea sentimentelor și gândurilor pe foaie în rimă mă simt mai relaxat. Mai liber. Foaia aia albă la început mă ascultă mereu, ori de câte ori am ceva de spus.

 Îmi place, de asemenea, sportul. În special fotbalul. Nu trece o zi fără să lovesc mingea. E pasiunea mea, pe lângă scris. Ar mai fi multe de spus despre mine. Dar pentru început, mă opresc aici…

18Cosmin-16.JPG

Sper să-ți placă ce am scris…

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s